Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offer


I tider andra gudar
mänskligt offer krävde
Nöjdes du med bockars blod
trots dess ringa värde
- för vilka i skuld till dig stod

Vem mänsklig synd
rätten bära
när domens dag kom nära?

Då tiden kom
av mänskligt offer
nöden verkligen kräva
- skulden sona, domen häva
från jorden upp till himlens välv
Valde du istället tredje vägen

och offrade dig själv




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-24 17:03



Bookmark and Share


  anathema VIP
Gillar det andliga här. Dessutom välrimmat.
2013-10-30

  aol
starkt berörande,
2013-04-24

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
2013-04-24

  Bibbi VIP
Amen!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular