Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet mot 30 minuter

Fått friskvårdspeng.

Tagit mig till otrampad mark för 30 minuter.

Först frågade massören vad jag ville att det skulle hjälpa mot.
Det vill säga spänningar från ett helt liv av inbiten och konstant ångest.
"Jo, det blir ju mycket stillasittande arbete, så mest axlar och nacke, tänkte jag."

Efteråt nästan lite berusad,
full av syre som kilade runt i
öppnade blodbarriärer.

Den natten var hemsk.
Alla öppna dörrar slogs hårt igen.

Smärtan av historiens betong som vällde tillbaka
in och
stannade blodet,
drog tillbaka
klockan med våld.
Varje muskel och soldat återtog sin givakt
i kriget mot livet.




Fri vers (Fri form) av ume
Läst 439 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2013-04-25 15:32



Bookmark and Share


  Nina.H
Wow! Bra skrivet, hur massagen gav
oanade bieffekter.
2013-04-28

  hansensson
Kul och tycker om liknelsen med soldaten.
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

ume
ume