Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn..




Känn..mina heta läppar..mot din hals..du ryser..

känn..min mjuka tunga..mot din varma hud..du flämtar..

känn..mina sköna händer..sökande..smekande..du suckar..

känn..min villiga..heta kropp..hungrande efter att bli fylld..du darrar..

känn..mina vällustsuckar..i ditt öra..

känn..känn..känn..

du känner..

vi känner..

om och..

om..igen..




Fri vers av passionsblomman
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-26 12:44



Bookmark and Share


  Densen VIP
...som en enda stor passionsblomma;)Trevliga kittlande känsla;)
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman