Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker i sin ensamhet


Ensam i sin kammare gömd"
sitter du där med en dröm"
Tankar som vill sig ut" vill
vandra i kärlek av ljus...

En tår-kristall rinner på din
vackra kind"

Väck upp mina sinnen"
vattna min själ" annars
orkar den inte längre va
med...

Vacker i sin ensamhet
drömmer nu om en två-
samhet" där själar kan
beröra utan att varandra
förstöra... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 471 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-27 21:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker önskan..
2013-06-05

  Blåbärskaj
Mycket vacker, gillar speciellt "vattna min själ"
2013-05-04

    ej medlem längre
Vackert!
2013-05-01

  Mona Nordkvist VIP
Så bra.
Tycker om din text.
2013-05-01

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat! ,)
2013-04-30

  Kim VIP
Beröra utan att förstöra, det är en fin o sann strof som önskas omgående i båda riktningar!
2013-04-28

    ej medlem längre
Så vackra och stämningsfulla ord.
2013-04-27

    ej medlem längre
bara så fin..
2013-04-27

  Vildkärlek
jättefin

2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs