Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=Karusell.


Merry-Go-Round



Varje morgon
tänker jag
på Dig,
när jag fäller upp
mina gröna.

Tiden går och
jag kanske
inte har
så många
dagar, kvar!

Min Ande
far
som en blåeld
igenom köttet
och själen.

Mången känt
sig slak i
Kampen om
Tillvaron, - sedan
fosterstadiet.

Vacker musik
från datorn
klingar i natten,--
-"Merry-go-round"
med Montrose.

-"And our Love
will set us free!"
Bob James sjunger
med stämma av
rohm och marsipan!

I natten samlas
visioner av
Öden,
som varit och
skall komma.

Glödlampor brinner;
jag tycker mer om
dem, än om
brandfarliga
stearinljus.

Flicka med flätor
paddlar i
en orange
gummibåt på en
strid flod.

Ja, Livet är
en Merry-go-round,
en syrsa med
tentaklarna
riktade -

- mot Universum....












Fri vers av Marianne Räf
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-28 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf