Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris för nytillkomna läsare


Förlåt

 

Förstå att jag inte förstår.

Begrip att jag inte begriper.

Din världsbild har sargats av sår

som formats av andra principer.

 

Jag ville jag vore en man

vars fattningsförmåga var diger.

Men märker att jag inte kan

och sitter förkrossad och tiger.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 913 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-29 15:10

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Förlåt




Otrolig svårt _ svart _ sliten _ord_som jag kan _ inte _ smaka på
2013-05-02

  SatansSon VIP
den var vacker. sorglig med, fint.
2013-05-02

  ULJO
Mycket klokhet här
2013-05-02

  Carl O Andersson
F Ö R L Å T
Visst är det ett vackert ord
*
Förspord
Jag fann blott ett enda ord
som kunde få en värld på fall,
dämpa krigsherrarnas skall
och få ovänskap gå upp i rök;
Så säg det – om än bara på försök
och allt känns bättre efteråt.
Det vackra lilla ord – FÖRLÅT

2013-04-30

  Yrre VIP
Ååå här vaknar moderskänslorna och man vill bara hålla om!
2013-04-30

  Monika A Mirsch VIP
en dikt att börja dagen med och sen till natten mumla i repris
2013-04-30

  Chawa VIP
Vacker, ärlig och rak! Ibland känner man sig liten...
2013-04-29

  walborg
Elegant text applicerbar på mycket i vår tid
2013-04-29

  lodjuret/seglare VIP
Nog tycker då åtminstone jag
Texten håller även idag
Liksom den väl gjorde igår
Trots tiden satt flera spår
Sedan sist den dög i sitt slag
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP