Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allvarsord i våryran


30/4: Namnsdagslimerick till Mariana

 

Numer firar alltfler Mariana

med sprit, bråk och  marijuana.

Fast du blott ser på

kan det lätt illa gå.

Drogade blir lätt inhumana.

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-29 23:07

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Bra
2013-05-01

  Daniel_78 VIP
Det gäller ha koll på vad man faller för...
2013-04-30

  limerick
Högst fyndigt rim här finns
bland dessa kloka varningsord
hoppas ungdomarna orden minns
så inte kvällen deras blir som förgjord.

Den som så här söker sprida pofylax
som en sorts läkare bland sina läsare
måste som olyckskorpen säga krax
med risk att höra "för detta oss bevare"!



2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP