Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskade och önskar än...


Jag önskar
Jag vågade
Nu
Jag önskar
Jag hade vågat

Men när jag inte vågade

Önskar jag att jag vågar
Nu

För din skull...




TT / HSGK

(c) 2013




Fri vers av TT
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-30 16:08



Bookmark and Share


  Maria T
Visst vågar du.
2013-05-09

  Maiah VIP
Ibland krävs att man samlar på mod
2013-05-07

  Angel of love
Vackra fina text, önskade hon fick läsa dig nån dag!

2013-05-02

  Tess74
Fin text. Man ska alltid våga
2013-04-30

  Angela Bohlin VIP
Kom igen...klart att du vågar... *ler o peppar* Fin text som sagt!
2013-04-30

  wildah
Den känns den här texten! Fin!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT