Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vill du förutom att dö?

jag ser ingen räddningspatrull som letar efter mig

jag är redo att bli lycklig nu
jag är redo att bli lycklig nu
jag är redo att bli lycklig nu
jag är redo att bli lycklig nu
jag är redo att bli lycklig nu

trodde jag





knulla mig




Fri vers av trasselsmuts
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-01 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts