Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av j A Nickander, eller hur sjutton han nu stavar sitt namn.


Dagens aforism 30130505 rimligt



Besvikelsen
som jag ser på saken
springer ur för höga förväntningar
vilket ofta nog är själva haken.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 13:37



Bookmark and Share


  Nanna X
ska man inte ha höga förväntningar på livet då, menar du? ska man bara jobba och stå i och nöja sig med smulorna från den rike mannens bord?
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP