Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en from önskan.


Tur i Verkligheten


Löften gror som löv
och mossa i hjärtat.

Far i Tanken till ett
vidsträckt Underland.

Nuddar vid en pans
violetta sammetskaftan.

Verkligheten bankar, nu,
på Medvetandets dörr.

Guppar fram på Nuets
evigt böljande våg.

-Kom igen, Trädgårdsmästare, -
-- å röj lite i rabatten!

Ja, ifall icke satan sinkar dig
att vistas - evigt - annorstädes!

Kom hellre hit till mig och
joina mig i Förlängning av Ödet....










Fri vers av Marianne Räf
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 21:26



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text
2013-05-06

  Lars Hedlin
Bra skaldat
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf