Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt naturligt


Båda fötterna på jorden
hjärtat i himlen
och vad som ryms däri
Vinden blåser vart den vill
du likaså
En andens regi

Ett med naturen
endast den bli
som ett med dess skapare
från världen blivit fri
Himmelsk amnesti

Fylld av fläkt
följer oförutsägbar resa
ändå i harmoni
Bäckfåran leder alltid
till havet
källan för liv
Jordens liturgi

Allt återlämnas en dag
passerar förbi, gör sorti
jord till jord
aska till aska
enkel kemi
Universums kosmologi

Och ändå

fortsätter resan

Vi evigt förbli
mer än vad vi tänkt
här i jordisk periferi
Då sol och stjärnor mötas
i himmelskt fyrverkeri
Ej av egen förmåga eller teologi
ej av mänsklig ideologi
utan Hans empati
Guds teokrati





Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-09 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin, gillar!
2013-05-09

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular