Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kväll, av gunwale, inspirerade till kommentar.


Kritik på en text (897) katt och råtta





Om dagen istället skuggorna leker
solkatterna ständigt beveker
likt leken (s)om katten och råttan
springer de i den eviga åttan
samtidigt solens värme dem smeker




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-09 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP