Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


I din närhet

Aldrig så långt ifrån
heller inte så nära

att vi snuddar vid varann
och söker ständigt
efter närhet

någon att älska
värma sig vid....få ge och ta

om än för en liten stund...
om så för ett ögonblicks skull

en endaste gång
vill jag känna smaken.... och doften av dig.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 19:55



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Längtan efter närhet kommer alltid att finnas
2013-09-17

  Epione VIP
Du skriver med en så nära och äkta känsla att jag får gåshud.
2013-05-14

  Angela Bohlin VIP
Längtan... Ge och Få det är ju så
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~