Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan ett rejält arbetspass har jag inte förtjänat maten, vilan och den möjliga rekreationen, kärleken till fritidens mera finsnickeri? Men, om där inte finns något arbete för mig att få, väntar då blott kriminalitetens företagsamhet?


Arbetsam frihet?






Som jag hörde det var det arbete
som gjorde folk fria
dock inte slavarbete...

Fast vad är det väl annat
än att vara slav under lasten
om man älskar att arbeta?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-13 11:46



Bookmark and Share


  figurett
Beroende på vad man nu gör kan tankekraften vara energislöseri nog för natten...
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP