Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet är ju det sista som dör!


Och alla mina rosor

Ispahan, Ispahan
Constance Spry
Bonica

Ghislaine de Féligonde

Louise Bugnet
Therese Bugnet

Maiden´s Blush

Madame Plantier
Comte De Chambord
Madame Double de Coubert

Poppius
Heidenröslein

Det var en gång


Nu odlar jag min kirskål
och möjligen nässlor
Besviken, jag?


Felicité Parmentier
Rosa ru....




Fri vers (Fri form) av Annika J
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-13 22:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint!
2013-05-15

  Stefan Albrektsson
Oj, denna uppräkning av ljuvliga namn på dessa vackra rosor, och jag förväntar mig någonting annat. Då kommer "det var en gång" och jag förstår "hoppsan" något är på tok... kirskål och nässlor (inte r i k t i g t lika tjusigt). Men sedan upptas hoppet och uppräknandet igen. Briljant!
2013-05-14

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Annika J