Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Linnéagården i Vimmerby 1988.


Nattugglan berättar:


Här,
där jag nu är,
är det tabu
att uggla uppe
om natten.
Gud, NÅDE
den som inte sover
då det är mörkt ute,
nattsvart:
Klappjakt
på morgonkulan
på den som ej sovit;-
det väcker STOR irritation!
Argument om
nattlig författarkreativitet
accepteras inte!
Själv, ser jag det som en
rättighet, en enskilds
ensak! Fast,
de skriker;- "Du ska sova
på NATTEN -- BANNE MEJ!"












Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-13 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkar ha varit en tuff tid! Du står på dig!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf