Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kungsan 13/5


I vårvindarna

 

körsbärsblad 

glittrar i solen

faller som flingor

 

 

körsbärsträden

snart utblommade

vinden doftar sött

 

 

rosa körbärsblad

virvlar runt på asfalten

bland fimparna




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 20:07



Bookmark and Share


    Annika J
Fint att din haiku anknyter till körsbärsbladen, så älskade i Japan.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin