Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90-tal.


REHAB



Gått till öppenkliniken
och fått min dårmedicin.
Här, de utstötta liken
passerar med sorgsna grin.

-Snart, skall vi ut till Livet, igen, --
-- och mala nästa 2-veckorssväng.










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-14 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf