Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framåt, det går!


Samma Vals, igen



Vi flyttar
från höstens
gula skymning
till vårens
gröna dag.

En morgon
ligger påskliljorna
slagna till marken
med kall vit sav
över bladen.

Kalle drar på sig de
nya kritstrecksrandiga
byxorna, men
blixtlåset i gylfen
går sönder!

Uret skruvas upp
på nytt med
jämna mellanrum
och samma vals
drages, igen.

Men jag vill inte
återgå till
mina gamla år,-
- pundarens
fattiga liv!









Fri vers av Marianne Räf
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-14 15:52



Bookmark and Share


  Densen VIP
Finns även något annat att "punda"...LIVET;)
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf