Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbärsträden på Järntorget

På regnvåt asfalt
så rastar rosa blomblad
Budskap utan ord




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-16 08:06



Bookmark and Share


  Nitram P
Mycket fint! Jag ser det framför mig! Läste den just för Anita som tyckte mycket om den.
2013-05-19

  Stefan Albrektsson
Fin fin haiku! Tycker mycket om variationerna i r- och å/o-ljuden!!
2013-05-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Annika J