Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds fria natur...

I lunden den gröna .. så skönt att få andas..

sitta helt still.. se nyfödd dag randas

daggvått gräs.. som sammet mot foten..

vilar hos eken..knölig är roten..

så stilla..så vackert..en ny dag i livet..

stanna upp..njut..ta inget för givet..

en önskan..låt mig vila ut..

låt detta sköna..ej få ett slut..

ett grässtrå i munnen..blicken mot skyn..

Guds fria natur..vilken glädjefylld syn..





Fri vers av passionsblomman
Läst 479 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-18 09:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Härligt att läsa dessa upplyftande rader...
2013-05-18

  Bo Himmelsbåge
Vackert, rofullt o sensuellt ... skönt o vilsamt i dessa oroliga tider ... kram
2013-05-18

    ej medlem längre
Så vackert om denna sköna årstid.
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman