Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam tvåsamhet.

Den svåraste av ensamhet
är den ihop med dig.

Hur öppnas våra sinnen
binder samman det inre
lagar det som trasats?

Det var trots allt du
som ledde mig ur
ensamheten en gång.

Vågar jag blotta mig mer
ge dig min sårbarhet
Är det vägen för oss två?

Jag lever hellre ensam
än utan Dig.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-19 18:14



Bookmark and Share


  Amari
Ja, att känna sig ensam trots att man är i tvåsamhet, är så tärande, att man måste bryta sig ut.
2015-09-24

  M_Franke
Väldigt vacker poesi, en känslosam text som bara måste bokmärkas!
2013-05-26

  Lärling
Så sant; enamhet tillsammans med någon är svårast av alla ensamheter.
Fint formulerat. Gillar särskilt slutstrofen;
Jag lever hellre ensam
än utan dig.
2013-05-22

    ej medlem längre
Underbar slutknorr.
2013-05-19

  Stefan Höglund
Den värsta av ensamheter.
2013-05-19

    ej medlem längre
Mångas blödande sanning!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP