Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GAMMAL VÄNSKAP

Bäst föredatum
har det mesta i världen.
Dock ej gammal vän.




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-19 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint sagt om vänskap som håller genom prövningar.
2013-05-20

  Monika A Mirsch VIP
Varm och finurlig är din fina haiku!
2013-05-20

  •AW•
Sant...kanske ett bäst efterdatum istället !
2013-05-19

  walborg
Så sant och fint sagt!!!
2013-05-19

  Bibbi VIP
Sant.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika J