Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månen 25 maj 2013, vid Vänerstrand, eget foto


Poesi

 

var du här för mig

hela tiden

var du här för mig

 

ja 

här var du för mig                                                                                                hela tiden                                                                                                                var du här för mig

 

 *

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-25 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker poesi tillika vacker bild!
2013-05-26

  Bibbi VIP
Tycker om.
2013-05-26

  Elwania
Skönheten finns där hela tiden ibland
ser vi den
jag gillar ordvändningen i din dikt
2013-05-26

  Lena Själsöga Keijser
ord att andas
läsa
upprepa
innebördsmoln
2013-05-25

    ej medlem längre
Den här gillar jag starkt. Synnerligen fint. Och fotot är minst sagt lyckat.
2013-05-25

    ej medlem längre
Suggestiva ord...så vackert.
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)