Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1990-tal.


Tillstånd



Oätna, ruttna bananer.
Vem fán vill ha det?!
Ett gäng av lömska kumpaner
står runt kassa, fet.

Jag orgasmerar med möda.
Vill ha evigt liv!
De levande och de döda -
i mullen förbliv!

Utan å tveka, jag säjer:-
-Jag älskar min man!
Hans ögons förgätmigejer!
Ingen är som han!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 13:36



Bookmark and Share


  ULJO
Alltid en överasking att ta del av dina texter, briljant skaldat
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf