Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmodan

Fru Smärta och Herr Plågoris -
om man kunde få fritt en liten stund
att ägna sig åt något annat!
Som ni vet: all världens småsaker
som är tiden
som är livet
som kunde vara döden -
med er tillåtelse och hjälp.
Eders bästa Undersåte ...




Fri vers av vera gade VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-26 06:05

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Visste inte att de smugit iväg till dig. Jag ber tusen gånger om ursäkt, Vera!
Skicka dem tillbaka till mig så snart du kan, men ge mig gärna en smärtfri natt dessförinnan.
Calle
2013-06-01

  Björn Nilsson VIP
En Snärta och en elak Gris
sabbar för andra på eget vis ...

... usch, ja.
2013-05-26

  Monika A Mirsch VIP
Instämmer av hela mitt hjärta i Fru Smärtas och Herr Plågoris' Undersåtes anmodan - SLUTA UPP MED ERT FANSKAP!
2013-05-26

  Ira Y
Så fint klurig!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP