Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräset..är det grönare......



Gräset..är det grönare..är det skönare..där borta..

ja för stunden..där i lunden..innan torkan..sätter in..

kyssarna.. de berusande..helt förtjusande..innan de..far bort och dör..

passionen..ökar lusten..suger musten..ur dig helt..

åter vardagen ..grå och drypande..kommer krypande..

inga minnen..inga sinnen..bara tomhet..finnes kvar..

känner längtan..fylls av trängtan..efter allt det där som var..







Fri vers av passionsblomman
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman