Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet 'bara' i sista raden står för att örat inte är täckt, det är alltså bart. Jag förstås gillar att skriva kryptiskt här, som det i chiffer populärt även vara lär. Lyckan är dessvärre en egensinnig fågel, som svårfångad.


Lycka är (123 ABC)




Lycka är att höra fågelns sång.
Som annan efter gång.
Frihet är ett slags lycka.
Arbete liksom en kan tycka.

Syssla att göra ha.
Pyssla o böra är bra.
Kan känslor sköra vara?
Jo, likt hörseln i ditt öra, bara!




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-30 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP