Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några fina rader av Don Eaton,


Hope of humanity

I see so many people lost in despair
they have no hope, and they cant find their way,
but i still belive that theres a fire in some hearts,
and that a few courageous souls will dare to say,

i am the hope of humanity,
iam a bringer of the light,
my love will help to heal the worlds insanity,
I am a candle in the nigh.t




Fri vers av aol
Läst 812 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2013-05-27 11:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Tack!

Kärlekens krigare
fri från försvar
öppet <3
2021-10-27

  Lottie Ålhed VIP
Väldigt fin sista vers med tjusiga rim.
2020-07-01

  Sommarnattsljus
Jättefint och vackert. Tack!

2018-04-26

  louisegirl
Så vackert!
2014-01-19

  Mats Henricson
I must try this guy, really good and sensitive writing !
2013-06-05

  anits VIP
Vackert
2013-06-01

  Sunlight
"belive that theres a fire in some hearts"

Yes!


2013-05-28

  Anya VIP
Jaa modiga själar vill jag se mer av. Bra text!
2013-05-28

  © anakreon VIP
Allt hopp behövs, inte minst den bittra dag då EU abdikerar från den utrikespolitiska fredsscenen genom att avbryta embargot mot vapenleveranser till krigförande länder.
2013-05-28

    ej medlem längre
mycket fint skaldat
2013-05-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-05-28

    ej medlem längre
Full av hopp!
2013-05-28

    ej medlem längre
Det är ju vackert ju.
2013-05-28

  Lavinia Röd
Otroligt vackert skrivet! Tack för att du delade med dig något att värma sig vid!
2013-05-27

  Lena Själsöga Keijser
sannhets ord

2013-05-27

  Elwania
WE ARE THE WORLD, WE ARE THE CHILDREN
2013-05-27

  walborg
Tack vännen!
2013-05-27

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-05-27

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-05-27

  SatansSon VIP
don eaton tror jag inte är nåt för mig.
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol