Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/4H0kclOCK7k3Z1OPxHRq1y


glesbyggd

vissa dagar saknar jag kontakt med omvärlden

glest byggd - skapad för tomrum - ekon

annars - en stillsam morgon när daggen fortfarande ännu inte lyft - tystnad spegelsalar lövverk - saknad och cigaretter - strömmar dolda under
pulsen - ligger som en tyngd över backen

kommer du ihåg? hur kall luften var?
under nätterna, förr, när årstider blev minnen blev luft i dina lungor blev ord och tankar?

vi gick så långt drömmar orkar bära.
motorvägar - bussar tåg och flyg - stenstränder
floderna som mynnar ut i intet


vem? vet inte viljan att vara någon alls

annat än som
skrinlagda brev om
hur djup himlen är
?


glömmer vad existens är - är töcken är oformbar sand - stränder utan hav

öken - och livet en synvilla - blir sömnen den förankring som finns att få?

trött på kvavheten - att planera andetag - hur söndrigt bryts ner blir grus blir korn blir smulor i lakanen

drömmar i morteln


det är skillnad på regn och mörka moln
som det är skillnad på att vara ensam och att vara ensamheten

önskar att jag var
någon
en annan




Fri vers av småstensorkestern
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-24 00:11



Bookmark and Share


    nånja
"vem? vet inte viljan att vara någon alls

annat än som
skrinlagda brev om
hur djup himlen är
? "

Wow! Tätpackad med stämning och känsla. Skitbra.
2014-09-12

  Silverstripe
Härligt att läsa en text av dig igen! Guldkorn svepta i bokstäver.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

småstensorkestern
småstensorkestern