Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort mentalvårdsrapport (1973)



Avdelning 13
har som alla
andra sina
skitiga principer.
Och att ducka för
en vårdare som
alltid bara har
EN grej på gång -
är som att svimma
av purket hat.
Ödmjuk, - varför då?
Men Ordningen måste
vara exakt, annars
får de räkna med
en snyting - UNDERIFRÅN!
Är detta deras trygghetsbehov?











Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-01 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf