Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord

Jord

Jag går på dig med bara fötter

Jag håller dig försiktigt i mina händer

Du styrker mig av det du ger

Din kraft gör mig rak i ryggen

Jag vet vad jag kom ifrån

Jag vet vart jag skall gå

Jord i dig ska jag vila




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-01 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jord i dig ska jag vila"
Vackert!
2013-06-05

  Lars Hedlin
Vackert skaldat!
2013-06-01

    ej medlem längre
fint sagt om jorden och variationerna
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP