Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2/6: Limerick till Rutger och Roger

 

 

I Sveg hade Rutger en svåger

som tröttade ut folk med fråger

om rådande stadie

mellan omkrets och radie.

Han kallades jämt för Pi-Roger




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-02 08:19

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett sådant där som muntligt svall
kan mynna och kanske det skall
ur hjärnan och även matintaget
för att få framhäva själva jaget
att det inte än har gått i som stall
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP