Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunst

Vi dansade i drömmen

tätt tryckta mot varandra

och yr av brunst jag kände

hennes heta venusberg.

 

Nu lägger vi oss, sa jag

jag känner ju din längtan

mot min parata påle

som bottnen på en glödande

och kärleksfylld kastrull.

 

Varför skall jag ge vika

sa hon med tydlig tvekan

och jag var snabb med svaret

att drömmen är ju min!

 

Då gled hon tyst ifrån mig

och dansade mot dörren

som stod på glänt så sommar-

nattens dofter nådde in.

 

Hon medgav mycket vänligt

att drömmen var min ägodel

men sa i samma andetag 

"Dock är kastrullen min."

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av © anakreon VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-03 08:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Humor och samförstånd
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP