Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolavslutning

Just fitting in...

 

 

fina mammor samlades i klungor
pratades om tapetval och gardiner
och sin kiropraktor

ja Göran gör underverk med mina kotor
verkligen hans händer är magi
ja Göran var jag hos i fjol jag saknar verkligen de där
cirklarna

- fick du knulla honom eller?
frågar någon förvånat och hör att det är jag

tystnaden la sig
fröken harklade sig
barnen fnissade
mamma-bruden rodnade

men fan det var ju inte så jag menade
 

brännboll i fästingarnas paradis
med mina sandaler i högsta hugg 
sonen skulle bli stolt
det runda slagträt - inte det platta
svingade  iväg en fullträff
Davids pappa såg stjärnor
tog sig för kulorna och pep
- Vi ska gå hem nu, Solveige

jag förlät honom
men har alltid tyckt han varit en kärring

fika stunden nalkades
mellan svettiga ungar
och pormasker
kvinnorna lät sig smakas
av någons hembakta
männen jämförde biceps

festen ebbade
ungarna skrek  jag tog sällskap

anslöt jag mig 
till den töntigaste morsan i klassen
hon var äkta
stod upp för det hon var

ungefär en som som jag

 




Fri vers av Laijza
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-03 23:51



Bookmark and Share


  Laijza
Ändrat den inställningen nu vännen <3
2013-06-04

  Peter Stjerngrim VIP
Blir så irriterad över att du inte tillåter mig att få applådera dina
så innerligt tankeväckande, berörande flöden ...
Stundom är just en applåd det som säger så mycket mer
än vad några ord kan säga om vad jag känner för det du förmedlar här!

Tycker om att läsa det du skriver och detta flöde är inget undantag!

Det var vad jag vill få säga här och nu idag!
2013-06-04

  Laijza
ja vad ska jag säga....<3
2013-06-04

    Melona
Älskar. Dig.

Fan vad skön!
2013-06-04

  cilax VIP
Å, vad bra!
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang