Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bromma, sommaren 1988.


Livets Blues



Solkiga händer,
knäppta i kval.
Tingen vänder,
saknar tal.

Man hoppas och väntar
på Framtiden,
men den bara hämtar
tiden igen.

Det blod som har runnit
har blivit ett hav.
Det liv som har brunnit, -
- vad var det det gav?

Dagar som gick
och ej kom igen.
-Känner stick -
av saknaden

efter försvunna år.
Det sent börjar bli...
Hoppas vi får
ses i nästa liv!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-04 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Man hoppas och väntar
på Framtiden,
men den bara hämtar
tiden igen."
Det där "bara hämtar tiden igen" - lysande!
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf