Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår?

Förstå?

visst

jag försöker det?

mer än andra

har jag förstått

att jag gör det

förstår

faktiskt

mer än du tror

snälla du

förstå det

att jag förstår

det ni säger

bakom

att ni inte kan dölja

bakom ord leenden

för mitt hjärta förstår precis

men jag tror inte att ni förstår det

att jag förstår det

förstå

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-05 16:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bra.
2013-06-05

  Lars Hedlin
Bra ..... kram!
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP