Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker?

Det kanske räcker med det

ett tack

det kanske gör det

du kan ju alltid prova

att säga det

någon gång

för allt jag gör

alltså

jag gör det för andras skull

för din skull

för att du

och de ska må bra

och det enda jag önskar

och vill ha från dig

är ett enda litet ord

ett enda alltså

och kanske ett leende

om du kan ge det?

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-05 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm, så viktigt!
2013-06-09

  Bibbi VIP
Starkt.
2013-06-05

    ej medlem längre
Ett tack och ett leende för alla dina varma texter får du från mig!
2013-06-05

  Lars Hedlin
En stark text och frågan! kram
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP