Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm?

Glöm

glöm inte

att du är viktig

du 

du är det

viktigast

glöm inte det

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-05 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2013-06-06

    Ken Cassel
viktigaste, menar du väl, Nina (:
2013-06-06

    ej medlem längre
Ord att tatuera innanför ögonlocken.
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP