Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smycke

 

Smycke

jag bär dig 

runt min hals

ett smycke

är du

det vackraste smycket

jag bär

det är du




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-05 19:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett kärleks smycke ;)
2013-06-06

  Rise Little One
Ett sällsynt smycke som man inte kan köpa någonstans ...
2013-06-05

  poetryGirl
vackert!
2013-06-05

    ej medlem längre
Alldeles underbart!
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP