Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt

Blixt du dundrar i mig

och jag beundrar dig

din styrka

din kraft

ditt ljus

 mäktig är din makt

när elektroner krockar med neutroner

plus möter minus

laddar ur 

urladdning

åska blixt och dunder

det är ett magiskt under

blixt du är

magi

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-05 21:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa visst är det magi.
2013-06-06

  Lars Hedlin
Du skriver mästerligt här ;) kram
2013-06-06

    Ken Cassel
Snacka om power, Nina (:

Inte att leka med..
2013-06-06

  aol
så vackert skaldat
2013-06-05

  Bibbi VIP
Applåd.
2013-06-05

    Dan Myrbeck
Det är magi
när du och
läsaren blir vi.
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP