Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog: Cykelns slut

Så kom den dag
då vårvindarna brände kallt
och forsar frös på en sekund

Stjärnor dök mot marken
med guldbågnade svansar
och sprang i tusen bitar
i ett omvänt fyrverkeri

Den yttersta dagen
som jag alltid vetat var på väg
då allt var inget
och inget var allt

Jag älskade jorden
men kunde inte stanna




Fri vers (Fri form) av Orm den gamle VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-05 23:49



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP

Stark text som berör mitt innersta
2013-07-10

  Lena Själsöga Keijser
vad kan jag säga
jag säger

detta talar starkt till mig

2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP