Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkivbesök, särskilt riktat till nytillkomna läsare som naturligtvis har tolkningsföreträde :)


Åldrandets komedi

 


Nuförtiden är måhända

den perfekta natten

att mannen klär sig och går ut

och letar efter katten.

Medan hustrun helt diskret

släcker alla ljusen

och, så effektivt hon kan,

gömmer undan musen...

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-06 17:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du får ett stort
- Mjau!
från mig!

Tur man har musvana så man kan
mata in det här!
2013-06-07

  walborg
Sorgesamt att inte nå varandra när man blir gammal
2013-06-07

  Minkki VIP
3vligt dubbeltydig ;)
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP