Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa minnen består....


Minnenas doft

Som från ingenstans
kom den till mig
Minnenas doft
det var doften av dig

Plötslig mindes jag
Dig som jag höll kär
Kändes nästan
som du var här.

Doften av salta bad
Minnen av solvarm hud
långa givande samtal
där vi inte sa ett ljud.

Dock hade vi inget
sammanbindande stoft
och nu ler jag blott
vid minnenas doft.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-07 10:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
minnesrikt doftande poesi, ja !
2015-05-03

    ej medlem längre
Milt och vackert skimmer
pga minnets tidsdimmer
2013-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Fint och skimrande.
2013-06-17

  Lars Hedlin
Fint att få minnas ibland ;)
2013-06-13

  M_Franke
En skimrande, vacker och så levande text!
*bokmärker direkt*
2013-06-11

    Tollwut
Grymt!
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP