Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv

Skriv 

skriv det nu

i mina tankar

skriv det med värme

skriv det med djup

skriv det skrivna

skriv det med ord

skriv det nu

skriv




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-07 10:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du är värme ;)
2013-06-07

    Tollwut
I like!
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP