Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land

Land

mitt land 

vacker strand

underbar sand

fötter som doppas

blommor som knoppas

ljuvlig är vinden

värmer på kinden

fåglar som kvittrar 

solen den glittrar

lugn och ro

fågelbo

här får man vila

slippa ila

öar och vatten 

barnaskratten

land

mitt land 

 lugn ro 

här vill jag bo

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-07 22:53



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
låter som en underbar plats..fint skaldat
2013-06-09

    ej medlem längre
fin hyllning..
2013-06-08

  Lars Hedlin
Så fint du skriver ;)
2013-06-08

  ULJO
Varm och fin poesi
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP