Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilen?

Bilen skriker av ilska 

har bråttom?

den vrålar

som om allt är mitt fel

min mun förblir tyst och stolt

som jag 

jag är tyst

men det betyder inte

att jag tänker som du

det betyder inte

att jag tycker det

att det är det

mitt fel

efter några minuter kör den sakta

pratar lite lugnare gladare

som jag

ungefär

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-09 21:47



Bookmark and Share


  Flicis VIP
bra
2013-06-11

  poetryGirl
kul dikt :-)
2013-06-10

  Lars Hedlin
Tyckte om denna!
2013-06-10

  ULJO
LITE ANNORLUNDA MEN LÄSVÄRD TEXT SOM MANAR TILL EFTERTANKE
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP