Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina minnen

Visst är det märkligt
att minnen är som träden.
De får årsringar.




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 387 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-12 10:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligt fin liknelse.
2013-06-12

  Deva
Fin liknelse mellan trädet och människan.
2013-06-12

  Rosmarin
Jag har länge tänkt att vi människor får årsringar - för alla våra åldrar finns kvar inom oss även om ytan blir äldre.

Men minnena, hur tänker du där? Att de förändras av tiden, och de andra upplevelser som lagras på?

Måste nog fundera lite på det här!
2013-06-12

  Monika A Mirsch VIP
Fin liknelse - ja och så förändras de för vart år som går.
2013-06-12

  walborg
Vilken fin liknelse. Årsringar är vackra, liksom träden.
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Annika J