Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen

Väsen

skog

skogsväsen

skogstjärn där

bäckar porlar

talar tystnad i

äldste träd

hypnotisera

drick ur källan

urkällan

helar

gröna pelarsal

viskar trolskt

stillar tid

de renas rymd

skogsstjärna

berg

fyller vatten

renar källan i

helgedom

andas renhet

lav 

liv

älskar liv

älskar

liv

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-16 00:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Skogens själ...såå vackert...
2013-06-16

    ej medlem längre
pulserande text med fin grafik.. bra
2013-06-16

  Lars Hedlin
Magiskt vackert ;)
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP